header_left logo header_right
Welkom op MarkBoerman.nl


 

Sommige medewerkers hebben zo’n unieke en waardevolle gave dat niemand in uw organisatie om hen heen kan. Als het goed is, hebt u nu al iemand voor ogen. Hopelijk vervult deze persoon een sleutelfunctie binnen uw organisatie of is hard op weg hiernaartoe.

Koester uw talent

Het koesteren van professionals met een unieke expertise is voor uw kennisintensieve organisatie van strategisch belang. Toptalenten met ambitie zullen zich altijd doen gelden, is het niet bij u, dan wel bij een concurrent. Het laten excelleren van deze speciale individuen in dienst van uw organisatie is een kunst, een kunst die wij bij MB/PD@Work verstaan. Het erkennen en optimaal benutten van het specifieke talent en de bijbehorende ambitie van professionele experts is onze specialiteit.

It’s a keeper

De man of vrouw waar u net aan dacht, kan voor uw organisatie betekenen wat bijvoorbeeld Edwin van der Sar voor het Nederlandse voetbal betekent: de specialist en aanvoerder die zowel binnen als buiten het veld zijn teamgenoten op sleeptouw neemt. Niemand kan om hem heen, zowel letterlijk als figuurlijk. Die wilt u zeker behouden, of zoals de Engelsen zeggen: "It’s a keeper"

Dienstverlening MB/PD@Work

Wij helpen u om gericht en proactief in talentvolle specialisten te investeren, waardoor zij op strategische posities de doelstellingen en ambities van henzelf én die van uw organisatie waarmaken. Het mes snijdt altijd aan twee kanten.

Wij ondersteunen uw toptalenten in het benutten van hun potentieel door individuele coaching, loopbaanbegeleiding, training en teamcoaching. Zij zullen zichzelf en hun rol beter leren kennen en met vertrouwen de sterspeler zijn die uw hele elftal doet schitteren. Valse bescheidenheid is geen optie en u geeft ze geen enkele reden om aan een transfer te denken.foto
corner_left corner_righ